2017/05/26 Agrocentrum - strona główna Mapa strony Agrocentrum kontakt e-mail
Agrocentrum - aktualnosci

Menu

reklama

Agra Zambrów

Polecamy

Pogoda

Reklama

rzetelna firma

Drzwi otwarte obór z robotami udojowymi DeLaval VMS

Strona główna » Aktualności » Drzwi otwarte obór z robotami udojowymi DeLaval VMS

Drzwi otwarte obór z robotami udojowymi DeLaval VMS

 

Specjalnie dla Państwa

w dniu 18 kwietnia w godzinach od 10:00 do 14:00 gospodarstwa z kilkuletnim doświadczeniem w użytkowaniu robotów udojowych DeLaval VMS, otworzą swoje obory dla zwiedzających.

Będzie można zobaczyć na żywo pracujące od dłuższego czasu roboty, porozmawiać z użytkownikami, wymienić poglądy, zdobyć nową wiedzę na temat automatyzacji doju.

Do dyspozycji Państwa będą również przedstawiciele firmy DeLaval oraz Agrocentrum.

 

Serdecznie zapraszamy.

 

Pobierz ulotkę Brulińscy – drzwi otwarte Tomaszewscy – drzwi otwarte; Zakrzewscy – drzwi otwarte; Zawadzcy – drzwi otwarte.

Zobacz również

AGRO PERFECT –pasza przeznaczona dla stad o najwyższym potencjale produkcyjnym

AGRO PERFECT –pasza przeznaczona dla stad o najwyższym potencjale produkcyjnym

      Szanowni Państwo  przedstawiamy kolejny produkt dla krów   AGRO PERFECT – pasza przeznaczona dla stad o najwyższym potencjale produkcyjnym     Pasze z tej grupy przeznaczone są dla stad o najwyższym potencjale produkcyjnym. Wyróżniają się stabilnością parometrową i recepturową. Charakteryzują się najwyższą zawartością: energii, białka trawionego w jelicie cienkim, witamin oraz w zależności od rodzaju – dodatkami specjalnymi tj. tłuszcz chroniony, białko

V SZKOŁA ZAKISZANIA Straduny – Wiosna 2013

V SZKOŁA ZAKISZANIA Straduny – Wiosna 2013

W dniu 25 kwietnia 2013 na fermie Agrocentrum w Stradunach, w ramach programu „Pilot Farm” odbyła się V Szkoła Zakiszania. Spotkanie przeprowadzono w części teoretycznej i praktycznej, podczas których zaprezentowano m.in. wykład prof. John Michael’a Wilkinson’a, z Uniwersytetu Nottingham, Wielka Brytania na temat czynników wpływających na wielkość strat oraz czystość higieniczną oraz aerobową w zakiszanym materiale. Pierre Pichon z firmy Lallemand Animal Nutrition z Francji

Szkoła Zakiszania Kukurydzy 2014 Straduny…

Szkoła Zakiszania Kukurydzy 2014 Straduny…

      „Zadbaj o najwyższą jakość i strawność kiszonek”   W dniu 28 sierpnia 2014 na gospodarstwie Rolnym Adama I Marty Pietruszyńskich w Stradunach odbyła się  Szkoła Zakiszania Kukurydzy„Zadbaj o najwyższą jakość i strawność kiszonek”.             Już po raz kolejny,  w gospodarstwie Marty i Adama Pietruszyńskich w Stradunach k/Ełku odbyła się Szkoła Zakiszania. Tradycyjnie organizatorami spotkania były firmy Lallemand,

Ta strona wykorzystuje pliki cookies m.in. do celów statystycznych. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach swojej przeglądarki.

Zaakceptuj cookies Więcej informacji