2017/05/26 Agrocentrum - strona główna Mapa strony Agrocentrum kontakt e-mail
Agrocentrum - aktualnosci

Menu

reklama

Agra Zambrów

Polecamy

Pogoda

Reklama

rzetelna firma

PROMOCJA na zakiszacze LALSIL „10+1” obowiązująca od 24 sierpnia 2016 r.

Strona główna » Aktualności » PROMOCJA na zakiszacze LALSIL „10+1” obowiązująca od 24 sierpnia 2016 r.

 
 

PROMOCJA na zakiszacze LALSIL  „10+1”   obowiązująca od 24 sierpnia 2016 r.

 

Lalsil

 
 

Krótka charakterystyka zakiszaczy:®  HC nie jest toksyczny i nie powoduje korozji oraz jest przyjazny dla środowiska. Produkt jest dopuszczony do stosowania w gospodarstwach ekologicznych

*Zgodnie z rejestracją UE na min. zawartość 100 00 CFU/g danego szczepu bakterii

 

 

Warunki promocji:

  • Do zamówień 10 sztuk zakiszacza Lalsil jedenasty zakiszacz jest za 10 zł netto;
  • W przypadku zamówień mieszanych jako promocyjną traktujemy saszetkę Lalsil CL HC;
  • W przypadku gdy w zamówieniu jest tylko Lalsil Dry i Lalsil Fresh, jako saszetkę promocyjną traktujemy Lalsil Fresh
  • Rabat specjalny obowiązuje przy płatnościach realizowanych terminowo.
  • Produkty objęte sprzedażą premiowaną nie podlegają zwrotowi.

 

Promocja trwa do 30 września 2016r.

 

 

cl Mikrobiologiczny zakiszacz przeznaczony do szybkiego zakiszania zielonek bogatych w cukry o średniej zawartości 25 – 30% SM, gwarantujący wyższą wartość pokarmową dla wszystkich gatunków zwierząt.

Preparat zawiera dwa szczepy bakterii Lactobacillus plantarum  i Pediococcus acidilactici, gwarantujące szybkie i skuteczne zakiszenie.

Ilość ton zakiszanego materiału / saszetkę 50 g: 25 – 30 t*

OPAKOWANIE: saszetka 50 g
 
 
 

dry Mikrobiologiczno – enzymatyczny zakiszacz do lucerny, kiszonek z traw oraz kiszonek z całych zbóż (GPS). Ułatwia fermentację, zapewnia stabilność tlenową oraz podwyższa wartość pokarmową wszystkich pasz objętościowych dla wszystkich gatunków zwierząt.

Preparat zawiera dwa szczepy bakterii Lactobacillus buchneri  i Pediococcus acidilactici  oraz enzymy, które wspólnie gwarantują szybkie i skuteczne zakiszenie.

Ilość ton zakiszanego materiału / saszetke 100 g: 50 – 75 t*

OPAKOWANIE: saszetka 100 g
 
 
 

preshMikrobiologiczny zakiszacz stworzony dla poprawy fermentacji i stabilności tlenowej kiszonek z kukurydzy oraz kiszonego ziarna kukurydzy, blokujący rozwój drożdży i pleśni trwale utrzymując świeżość i smakowitość kiszonki.

Dodatkowym atutem Lalsil® FRESH HC jest produkcja glikolu propylenowego w kiszonce.

Preparat zawiera jeden szczep bakterii Lactobacillus buchneri gwarantujący skuteczne zakiszenie.

Ilość ton zakiszanego materiału / saszetkę 50 g: 50 – 150 t*

OPAKOWANIE: saszetka 50 g
 
 
 

grupa ac doradzamy

 
 
 

Zobacz również

AGRO TOP – pasza laktacyjna i okołoporodowa przeznaczona dla stad o wydajności do 9000l

AGRO TOP – pasza laktacyjna i okołoporodowa przeznaczona dla stad o wydajności do 9000l

      Szanowni Państwo przedstawiamy kolejny produkt dla krów   AGRO TOP – PASZA LAKTACYJNA I OKOŁOPORODOWA PRZEZNACZONA DLA STAD O WYDAJNOŚCI DO 9000 L     Grupa pasz przeznaczonych dla stad o wydajności do 9000l w laktacji. Charakteryzuję się wysoką stabilnością parametrową i recepturową, a także niespotykanymi walorami smakowymi.   Produkty AGRO TOP wyróżnia wysoki poziom energii, witamin oraz białka trawionego w jelicie

MiR

MiR

Niniejszy program adresujemy do hodowców bydła i producentów mleka. W nowoczesnym gospodarstwie nie można oddzielić zagadnień hodowlanych i produkcyjnych, gdyż tylko posiadanie stawki dobrych, wysokowydajnych i zdrowych krów i świadomość konieczności rozwoju zaplecza produkcyjnego – młodzieży hodowlanej, a także bazy paszowej decyduje, a tym bardziej decydować będzie w przyszłości o sukcesie hodowcy. M i R – zintegrowany program oceny stada zapewnia: Optymalne żywienie stada produkcyjnego ocena

Konferencja „Nowoczesne Technologie w Rolnictwie 19 – 20 września 2013″

Konferencja „Nowoczesne Technologie w Rolnictwie 19 – 20 września 2013″

W dniach 19 – 20 września  2013 w Wyższej Szkole Agrobiznesu w Łomży odbyła się konferencja : „Nowoczesne Technologie w Rolnictwie” Współorganizatorami tego spotkania były: Ø      Instytut Inżynierii Rolniczej i  Informatyki Uniwersytet Rolniczy w Krakowie Ø      Komitet Techniki Rolniczej PAN Ø      Polskie Towarzystwo Inżynierii Rolniczej Ø      Polskie Towarzystwo Agronomiczne Jednym z punktów konferencji Były odwiedziny w gospodarstwach specjalizujących się w produkcji mleka w miejscowości Jakać

Ta strona wykorzystuje pliki cookies m.in. do celów statystycznych. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach swojej przeglądarki.

Zaakceptuj cookies Więcej informacji