2017/05/27 Agrocentrum - strona główna Mapa strony Agrocentrum kontakt e-mail
Agrocentrum - aktualnosci

Menu

reklama

Agra Zambrów

Polecamy

Pogoda

Reklama

rzetelna firma

Promocja na zakiszacze LALSIL „10+1”

Strona główna » Aktualności » Promocja na zakiszacze LALSIL „10+1”

Promocja na zakiszacze LALSIL „10+1”

 
 
 

15 MAJA 2017

wprowadzamy promocję  „10+1” na zakiszacze bakteryjne.


 

Krótka charakterystyka zakiszaczy:®

HC nie jest toksyczny i nie powoduje korozji oraz jest przyjazny dla środowiska. Produkt jest dopuszczony do stosowania w gospodarstwach ekologicznych

*Zgodnie z rejestracją UE na min. zawartość 100 00 CFU/g danego szczepu bakterii

 

 

Warunki promocji:

  • Do zamówień 10 sztuk zakiszacza Lalsil jedenasty zakiszacz jest za 10 zł netto;
  • W przypadku zamówień mieszanych jako promocyjną traktujemy saszetkę Lalsil CL HC;
  • W przypadku gdy w zamówieniu jest tylko Lalsil Dry i Lalsil Fresh, jako saszetkę promocyjną traktujemy Lalsil Fresh
  • Rabat specjalny obowiązuje przy płatnościach realizowanych terminowo.
  • Produkty objęte sprzedażą premiowaną nie podlegają zwrotowi.

Promocja trwa do 17 czerwca 2017r.


 


cl Mikrobiologiczny zakiszacz przeznaczony do szybkiego zakiszania zielonek bogatych w cukry o średniej zawartości 25 – 30% SM, gwarantujący wyższą wartość pokarmową dla wszystkich gatunków zwierząt.

Preparat zawiera dwa szczepy bakterii Lactobacillus plantarum  i Pediococcus acidilactici, gwarantujące szybkie i skuteczne zakiszenie.

Ilość ton zakiszanego materiału / saszetkę 50 g: 25 – 30 t*

OPAKOWANIE: saszetka 50 g

 

 

dry Mikrobiologiczno – enzymatyczny zakiszacz do lucerny, kiszonek z traw oraz kiszonek z całych zbóż (GPS). Ułatwia fermentację, zapewnia stabilność tlenową oraz podwyższa wartość pokarmową wszystkich pasz objętościowych dla wszystkich gatunków zwierząt.

Preparat zawiera dwa szczepy bakterii Lactobacillus buchneri  i Pediococcus acidilactici  oraz enzymy, które wspólnie gwarantują szybkie i skuteczne zakiszenie.

Ilość ton zakiszanego materiału / saszetke 100 g: 50 – 75 t*

OPAKOWANIE: saszetka 100 g
 
 

preshMikrobiologiczny zakiszacz stworzony dla poprawy fermentacji i stabilności tlenowej kiszonek z kukurydzy oraz kiszonego ziarna kukurydzy, blokujący rozwój drożdży i pleśni trwale utrzymując świeżość i smakowitość kiszonki.

Dodatkowym atutem Lalsil® FRESH HC jest produkcja glikolu propylenowego w kiszonce.

Preparat zawiera jeden szczep bakterii Lactobacillus buchneri gwarantujący skuteczne zakiszenie.

Ilość ton zakiszanego materiału / saszetkę 50 g: 50 – 150 t*

OPAKOWANIE: saszetka 50 g

 
 
 
 
W załączeniu:

 

grupa ac doradzamy

 
 

Zobacz również

Szkoła Zakiszania Kukurydzy „Zadbaj o najwyższą jakość i strawność kiszonek”

Szkoła Zakiszania Kukurydzy „Zadbaj o najwyższą jakość i strawność kiszonek”

      Zapraszamy Państwa na Szkołę Zakiszania Kukurydzy „Zadbaj o najwyższą jakość i strawność kiszonek”, która odbędzie się 28 sierpnia 2014 r. Gospodarstwie Rolnym Straduny koło Ełku.       W celu rezerwacji miejsc prosimy skontaktować się z właściwym Przedstawicielem Agrocentrum sp. z o.o. http://www.agrocentrum.pl/przedstawiciele/przedstawiciele-bydlo-i-trzoda-chlewna/    

„Kobietkowa Wycieczka” 10 – 12 września 2012

„Kobietkowa Wycieczka” 10 – 12 września 2012

Zgodnie z tradycją, chyba już można tak to nazwać, w dniach 10 – 12 września 2012, odbyła się  wycieczka dla Pań domowniczek Naszych Najlepszych Kontrahentów z powiatów Łomżyńskiego oraz Kolneńskiego. Pierwszego dnia zwiedziliśmy Gdańską Starówkę. Między innymi obejrzeliśmy Drogę Królewską, Długi Targ, fontannę Neptuna, Dwór Artusa, Ratusz Głównego Miasta, ul. Długą, Złota Bramę, Zespół Przedbramia z Muzeum Bursztynu i Katownią, Brama Wyżynną, Zbrojownię, Kościół Mariacki

Intensywna produkcja mleka w warunkach precyzyjnego chowu bydła mlecznego

Intensywna produkcja mleka w warunkach precyzyjnego chowu bydła mlecznego

  Poniżej prezentujemy reportaż z w czasopisma HODOWCA BYDŁA nr 1/2015 Ferma krów w Stradunach Adama Pietruszyńskiego,w woj.warmińsko-mazurskim stanowi typowy przykład intensywnego użytkowania bydła mlecznego. Pomimo dużej skali produkcji mleka, które pozyskiwane jest z zachowaniem wysokich standardów jakościowych, stosuje się optymalizację jego produkcji. Powoduje to m.in. konieczność ograniczania kosztów produkcji mleka oraz prowadzenia systematycznej pracy hodowanej i wprowadzania nowych rozwiązań w produkcji mleka, np. poprzez

Ta strona wykorzystuje pliki cookies m.in. do celów statystycznych. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach swojej przeglądarki.

Zaakceptuj cookies Więcej informacji