2017/05/27 Agrocentrum - strona główna Mapa strony Agrocentrum kontakt e-mail
Agrocentrum - aktualnosci

Menu

reklama

Agra Zambrów

Polecamy

Pogoda

Reklama

rzetelna firma

Sprawozdanie ze szkolenia dilerów Agrocentrum

Strona główna » Aktualności » Sprawozdanie ze szkolenia dilerów Agrocentrum

Sprawozdanie ze szkolenia dilerów Agrocentrum

W dniach 13 – 14 stycznia 2012 roku w Hotelu Jabłoń koło Pisza, odbyło się szkolenie dla Dilerów firmy Agrocentrum.

Szkolenie poprowadzili: Dyrektor Czesław Szlagowski, Kredyt Menadżer Małgorzata Świderek, Produkt Menadżer ds. Bydła Piotr Zaczek ,oraz pracownicy Działu Sprzedaży i Biura Obsługi Klienta .

W spotkaniu udział wzięło 90 osób i składało się z dwóch części – szkoleniowej i rekreacyjnej

Podczas szkolenia mieliśmy okazję wysłuchać szeregu interesujących wykładów. Szkolenie rozpoczęło się od prezentacji  firmy AGROCENTRUM. Dyrektor Czesław Szlagowski przedstawił historię firmy, technologię produkcji pasz, możliwości produkcyjne wytwórni, a także omówił strukturę produkcji pasz i wolumen sprzedaży pasz dla poszczególnych gatunków.

Interesujący był również wykład dotyczący zabezpieczeń płatności, przeprowadzony przez  Kredyt Menadżera:   Małgorzatę Świderek, który zakończył się wręczeniem drobnych upominków dla osób, które otrzymały największą ilość punktów z przeprowadzonej ankiety.

Na zakończenie szkolenia Produkt Menadżer ds. Bydła Piotr Zaczek, opowiedział o nowościach produktowych, nowej koncepcji doradztwa z użyciem najnowocześniejszego oprogramowania, oraz przyszłych kierunkach rozwoju oferty firmy

Szkolenie zakończyła uroczysta kolacja. Nasi goście bawili się w karnawałowych rytmach aż do „białego rana „

Mamy nadzieję, że  w następnym roku będziemy mogli się znowu spotkać  w tak wspaniałym gronie.

Agnieszka Rogulska

 

Zobacz również

MILKOR- korektory białkowe

MILKOR- korektory białkowe

    Szanowni Państwo  przedstawiamy kolejny produkt dla krów   MILKOR – korektory białkowe     Nowej generacji korektory białkowe przeznaczone do uzupełnienia deficytu białka zarówno degradowanego w żwaczu jak i trawionego w jelicie cienkim. Korzyści: doskonale wyrównują poziom białka pgólnego i jelitowego w dawce poprawiają smakowitość TMR-u oraz stymulują pobranie suchej masy redukują ilość niedojadów Zastosowanie: Od 10 do 40% udziału w gotowej mieszance

Pokaz Kukurydz z katalogu Firmy Euralis w tym ES Convent – odmiany w dystrybucji Grupy Agrocentrum

Pokaz Kukurydz z katalogu Firmy Euralis w tym ES Convent – odmiany w dystrybucji Grupy Agrocentrum

  Firmy Grupa Agrocentrum   oraz     EURALIS Nasiona sp. z o. o.,   wiodący europejski producent nasion kukurydzy, rzepaku, słonecznika i soi, zorganizowały spotkanie prezentujące efekty programu kiszonkowego OPTImaize. Wykorzystywane są w nim trzy odmiany kukurydzy optymalne dla tutejszych warunków i zapewniające dużą ilość masy kiszonkowej o bardzo wysokich parametrach. Poza pokazem zbioru kukurydzy i częścią szkoleniowo-wykładową odbyło się też rozstrzygnięcie konkursu na najbardziej

V SZKOŁA ZAKISZANIA NA FERMIE W STRADUNACH – ZAPRASZAMY

V SZKOŁA ZAKISZANIA NA FERMIE W STRADUNACH – ZAPRASZAMY

AgroCentrum,   AdiFeed wraz z firmą Lallemand Animal Nutrition serdecznie zaprasza na: V Szkołę Zakiszania „Zadbaj o najwyższą jakość kiszonek”   organizowaną w dniu: 25 kwietnia 2013 r. w Gospodarstwie Rolnym   Pana Adama Pietruszyńskiego w Stradunach         PLAN SPOTKANIA: 10:00 – 11:00 Rejestracja gości – Sala Bankietowa „Vivaldi” Ełk , ul. Bahrkego 5A, www.vivaldi.elk.pl 11:00 – 14:00 Część wykładowa Tematyka: 1.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies m.in. do celów statystycznych. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach swojej przeglądarki.

Zaakceptuj cookies Więcej informacji